zdravim
mam dalsi problem dnes sjem rozdelal u mita motor no a kdyz sundavam zapalovani tak je tam gufero ktere kryje lozisko u kliky , onsem pod zapalovanim je krouzek ktery je zasunuty do gufera ten to krouzek je na klikonce a toci se v gufero chci se zeptat mateho tam take? nidky sjem to nevidel aby tam byl takovejhcle emzi krouzek mezi klikovkou a guferem je to zelezny krouzek jelikoz mi ten krouzek propoustel benzim musel jsem ho dat prc a koupil jsem gugero s mensi dirou tak aby tam nemusel byt ten zelezny krouzek mezi klikou a guferem chci se zeptat jestli ho tma mate ten krouzek nebo jestli to bylo o meho mita nakej vymsl predchoziho majitele jelikzo nesehnal originalni gufero ?
jeste se zeptam mate nekdo zkusenosti s delsimi vylety na mito treba vydrzi mito jet cely den nekam na vylet je to spolehlivy stroj mtorku jsem koupil pred nedavnem tak ji teprv davam dohromady a chtel bych na ni jezdit delsi trasy a envim jak jsou na tom mitaq ze spolehlivosti mam mito z roku 1991 ale cele jsou ho opravil koupil sjem ho za 18000 tisic a oprava me vysla na dalsich 20 000 predchozi majitel mi toho dost zatajil ...ale o tom nekdy jindy abych tu nezdrzoval...kdyztak mi odepiste motorkari zkusenosti jinych s timto strojem se vzdycky hodi diky a mejte se