manas
Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 22. 01. 08
| Předmět: uzkutečněné HOŘICE Tue Apr 08, 2008 3:18 pm | |
| tak panové hořice byla fakt přehnana mrda jako co se tyče organizace programu mrdy fakt luxus byl sem spokojenej maximalně sešli jsme se tam s biagiim a je typeček jak svině je sním prdel pučil mi plachtu a to u mě veliky + .. ! a s q!kem to je taky typek j sním prdel .. určitě se těším na další sraz a prej něco má byt ve vysokém mytě ... tak sem opravdu zvědav ale jak je známo bubdu mít zavody | |
|
Quik
Poeet p?íspivku : 123 Age : 33 Registration date : 11. 02. 08
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Thu Apr 10, 2008 12:32 pm | |
| Táta napíše omlluvenku a pojedeš do mýta :-) jako jestli se neco bude konat mazec a hořice byla mrda jak svin s biiagim vyberem fotky ktery dame na net a je to ;-)pak se pobavite mim ježdením na Aprilia rs 125 dávali jsme si to nani fakt luxusne největší mrda | |
|
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 79 Age : 35 Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Fri Apr 11, 2008 9:00 am | |
| Kdy budou nějaký fotešky? | |
|
biiagi
Poeet p?íspivku : 157 Age : 32 Registration date : 04. 01. 08
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Fri Apr 11, 2008 1:46 pm | |
| Jeste poradne nevim jak to mam udelat ponevadz mame malou domenu ale ta aprilia rs to jezdila po prdeli jak svin a quik si to na ni m,rte daval i ta blata drzela v zatackach to by jste museli videt jak drzí | |
|
Quik
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Sat Apr 12, 2008 12:18 pm | |
| | |
|
manas
Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 22. 01. 08
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Tue Apr 22, 2008 12:36 pm | |
| tata napiše omluvenku ta zezavodu těžko .. bohužel zavody jsou přednost .. ale když by jsme to všechno sešlo a mě vyšel čas tak sem říkal už hokovi že bych tam vzal motokaru .. toho klacka co mám doma .. udělal bych tam šou :-D noo la to by mi to tam musel někdo odvest to je dalši problém | |
|
Quik
| Předmět: Fotkyy HP2 Mon Apr 28, 2008 8:16 am | |
| tak páánové kdo se chce kouknout na ty hořice tak sem to upnul na rajče aspon doufám že mě a manase poznáte ;-) raptor a mito a na nočních fotkách tam je i biiagi ;-) http://quik.rajce.idnes.cz/HP/ | |
|
biiagi
Poeet p?íspivku : 157 Age : 32 Registration date : 04. 01. 08
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE Tue Apr 29, 2008 7:50 am | |
| Jojo ja to dam do sekce fotky ok quicku a s tim album to nejak zkusim zaridit je to lepe prizpusobene tak se podivejte na nase fotecky http://quik.rajce.idnes.cz/HP/ | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: uzkutečněné HOŘICE | |
| |
|