| Halooo žije to tu ? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Quik
Poeet p?íspivku : 123 Age : 33 Registration date : 11. 02. 08
| Předmět: Halooo žije to tu ? Sun Jan 11, 2009 2:02 pm | |
| tak co jak to vidíte v sezone 2009 :-) srazy a tak jako urco zase pojedem na HP3 ne ?:-) | |
|
| |
trikpa
Poeet p?íspivku : 75 Age : 34 Registration date : 27. 01. 08
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Sun Jan 11, 2009 2:09 pm | |
| no u me je jedine moznost ze bych jel na mitu jeste =) ... sice bych rad jel .. to ne ze ne .. ale zase bych byl asi nerad kdyz bych ho neprodal za celou zimu .. tak se uvidi .. a papiry na velkou (25kw) motorku budu mit az v kvetnu ... pokud bude mito a pojede mi to ... urcite pojedu =))) | |
|
| |
biiagi
Poeet p?íspivku : 157 Age : 32 Registration date : 04. 01. 08
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Sun Jan 18, 2009 10:09 am | |
| Ahojte lidi na HP3 bych se rozhodne rad podival tak uvidime jak to dopadne snad uz tam letos dojedu na sví | |
|
| |
Quik
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Mon Jan 19, 2009 8:44 am | |
| - biiagi napsal:
- Ahojte lidi na HP3 bych se rozhodne rad podival tak uvidime jak to dopadne snad uz tam letos dojedu na sví
Je ty taky žiješ :-) :-D No ja snad budu mit jeste Bike na HP3 :-) | |
|
| |
manas
Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 22. 01. 08
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Wed Feb 04, 2009 11:47 am | |
| jáá to viidím bledě .. asi to nestihnu dat dohormady tak e nevímjestlii dorazím na HP3 | |
|
| |
biiagi
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Tue Feb 17, 2009 8:24 am | |
| PAnove uz aby jste zacali ladit sví 2T stroje pac 10-12 dubna je HP3 a zacatkem brezna jsou registrace takze uz aby jste oprasovali sví zapráseny stroje | |
|
| |
trikpa
Poeet p?íspivku : 75 Age : 34 Registration date : 27. 01. 08
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Wed Feb 18, 2009 12:35 pm | |
| no ja nepotrebnuju oprasovat ale umejt poradne .. hlavne potrebuju zajet motor predtim .. s nezajetym motorem s emi tam asi nebude chtit .. tak aby uz bylo pekne =/ | |
|
| |
Leoo
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 05. 03. 09
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Thu Mar 05, 2009 12:39 pm | |
| Nazdar panové jen tak nahodou brouzdam po netu a nasel jsem tyhle perfektní stránky.stahl jsem uz manual ctu vsechno oklo toho vylepsní a tak no proste si to nemužu vynachválit.a jeste ohldne tech srazu bych chtel zjistit nejaky informace a taky mam mito ev. 125 a co sem tak cetl to HP3 netusim o co se jedná sem z Židlochovic to je u Brna ja jen aby byl přehled.tak moc díky za odpoved zatim cauvec a jinak co rikate na to pocasi ? krasny ne? tady u me chč...je chč...je a chč...je | |
|
| |
Quik
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Thu Mar 05, 2009 12:51 pm | |
| no hele HP je vybornej sraz je tam hrozně mootorkářua sranda ja sem byl na HP 2 a doporučuju akorat asi před tejdnem mě přišla pozvánka na HP3 a je problem že je to ve špatným termínu a já toho 10dubna jedu do prahy na koncert a budu tam spát a na posledni den je blbost jezdit do hořic pač tam nic neni většinou :-( leda že bych to nějak udělal pač na HP chci !! | |
|
| |
biiagi
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? Fri Mar 06, 2009 11:32 am | |
| Caute kluci qvicku na konzert se vyprdni a pojed na HP3 ukazu ti svou mitovku tu uz si asi videl ale uz jsem se registroval takze parada uz se na hp3 nemuzu dockat aaaaaa uz at je to tady a manas a vseci co tam byli minule at prijedou bylo to very nice bude tam i barny (RS) a dalsi jooo jinak na ty stranky HP3 jsou www.hledani-priver.cz tak at je vas tam co nejvice registrovanych tak zatim Biiagi | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Halooo žije to tu ? | |
| |
|
| |
| Halooo žije to tu ? | |
|